Velkommen til Energybar.nu

00,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Persondatapolitik

Persondatapolitik:
Alle modtagne informationer vil blive opbevaret i 5 år på betryggende vis, og vil alene være tilgængelige for betroede medarbejdere. INGEN personlige oplysninger vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller blive stillet til rådighed for tredjemand.
De informationer, vi modtager i forbindelse med købet (navn, adresse, tlf. nr. og e-mail) bruges kun til behandling af din ordre.
Disse personoplysninger transmiteres ikke krypteret til virksomheden.
Der anvendes ikke logstatistik hos Energybar.nu

I forbindelse med en elektronisk betaling lagres der af sikkerhedsmæssige grunde INGEN kreditkortoplysninger, kun i selve betalingsøjeblikke, skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS, hvilket sker under iagttagelse af maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL- forbindelse og det er kun PBS, der kan læse det.

Jævnfør Persondataloven oplyser vi forespørgelse om registreret oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
Personoplysninger opbevares ikke krypteret.

Cookies: Når du bevæger dig rundt på forskellige hjemmesider, har internettet sine egne huskebrikker kaldet cookies - som gør det lettere at "genkende" dig, når du vender tilbage til en hjemmeside. En cookie kan hverken indeholde oplysninger om dit betalingskort eller evt password, men kun oplysninger, som f.eks dit brugernavn og adresse oplysninger. Formålet med dem er at gøre det lettere og hurtigere for dig, at bevæge dig rundt på internettet. www.energybar.nu benytter sig af disse cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside.